Dinner in the Sky

Dinner in the Sky” e звездно събитие, предназначено за всеки, който би искал да превърне едно кулинарно преживяване в небесен момент, оставящ дълготрайно впечатление в съзнанието на гостите му!

Закуска, обяд, вечеря, коктейл, бизнес среща, презентация... в НЕБЕТО!

Няма граници за вашето въображение!


Dinner in the sky

"Dinner in the sky"се обслужва от екип професионалисти, преминали трейнинги в Белгия и други партньорски страни. Нашият партньор в това начинание е "Benji Fun", който е световен лидер в този тип дейности.

"Dinner in the sky" се предлага за сесия с продължителност 8 часа. Тя може да бъде разделена и съобразена с индивидуалните желания на клиента.

На едно събитие "Dinner in the Sky" побира 22 души около масата с трима души персонал по средата (главен готвач, сервитьор, домакин...).

С "Dinner in the Sky" можете да организирате своето събитие навсякъде (курсове по голф, обществени пространства, писти за състезания, замъци, лозя, исторически обекти...) стига да има площ от приблизително 500 mІ, която да може да се обезопаси. Разбира се, необходимо е и разрешението на собственика.

"Dinner in the sky"  може да включва втори кран с платформа (или повече при желание) за забавления като музика или представяне (напр., кола), поставена на същата височина като масата.

"Dinner in the sky" предлага изключителна възможност за реклама на клиента благодарение на поставения отдолу транспарант, на който може да се сложи неговото фирмено лого.